Topple nu gratis in de App Store, korting op diverse apps

Het populaire spelletje Topple is nu gratis in de App Store verkrijgbaar. Ng:moco geeft bovendien korting op alle andere games, om de komst van Rolando alvast te vieren. Maar er zijn nog veel meer leuke aanbiedingen in de App Store te vinden.

toppleHet populaire spelletje Topple is nu gratis in de App Store verkrijgbaar. Ontwikkelaar ng:moco heeft de prijs van alle applicaties verlaagd om alvast te vieren dat Rolando op 18 december in de App Store beschikbaar komt. Dat betekent ook dat de pas gelanceerde games Dropship en Dr. Awesome beide met 50% korting verkrijgbaar zijn. Topple, het eerste spelletje dat ng:moco in de App Store publiceerde (ooit €1,59) is nu zelfs helemaal gratis. In Topple moet je, net als in Scoops, zoveel mogelijk objecten bovenop elkaar proberen te stapelen zonder dat de toren omvalt. Daarbij kantel je de iPhone om het evenwicht te bewaren. Je kunt blokken slepen en roteren via de touchscreen-bediening. Aan de gezichtsuitdrukking op de blokken kun je zien of je goed bezig bent.

Nog meer leuke software in de aanbieding? Er is genoeg als je Appshopper.com of App Sniper in de gaten houdt. Kijk bijvoorbeeld eens naar HiCalc. Niet zomaar een calculator maar de HiCalc Best Calculator & Unit Converter in the 2007 PPC Magazine Awards 1.3. Dat is tenminste de titel die deze superrekenmachine in de App Store heeft gekregen. Tijdelijk kost HiCalc €0,79 in plaats van €3,99. Er zitten 10 modules in, waaronder wetenschappelijk, wiskundig, financieel, zakelijk, valutawaarden, eenheden omrekenen, trigonometrie, grafieken en fooiencalculator. Met een nauwkeurigheid tot 31 cijfers, aanpasbare skins en geluiden, grafieken, nieuwe RPN-functies (DROP, SWAP, ROLL, DEPTH enzovoort) en de mogelijkheid om 3.000 eenheden in 108 categorieën om te rekenen lijkt HiCalc nu al heel erg compleet. Maar binnenkort komen er nog meer functies bij in de volgende release, die gratis aan bestaande gebruikers beschikbaar wordt gesteld. Installeren: HiCalc (€0,79).

Nog meer aanbiedingen? Misschien zit hier iets bij:

  • Mobile Fotos (van €2,39 naar €0,79): bladeren door foto’s op Flickr en uploaden van eigen foto’s
  • Quiet Noise (van €0,79 naar gratis): overstem ongewenste geluiden met het geluid van een airconditioner, helicopter, ruisende rivier of gewoon ruis
  • TouchBlocks (van €2,99 naar €0,79): puzzelspel waarbij je steeds drie gelijke blokken an het speelbord moet verwijderen
  • Tripzee (van €2,39 naar €0,79): een variant op Yahtzee met (binnenkort) rollende dobbelstenen
  • VoiceThis (van €3,99 naar €0,79): bellen met je stem door het uitspreken van de naam die je wilt bellen
  • Route 1 Video Poker (van €2,39 naar €0,79): speel videopoker met single of multihand-speelwijze

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2008, 11:58
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.