iPhone Lens Dial: iPhone-case met drie fotografielenzen

Een nieuwe case van Photojojo laat je drie verschillende lenzen te gebruiken wanneer je een foto op de iPhone of iPhone 4S maakt.

Photojojo iPhone Lens Dial Afgelopen weekend kwam op iPhoneclub nog de Holga iPhone Lens Filter voorbij, met verschillende mozaïekfilters om je foto’s te vervormen. Een nieuw accessoire van Photojojo is wellicht praktischer. Zij hebben net als Holga een draaicirkel aan een case bevestigd, met daarop drie verschillende lenzen: een wide angle-, een fisheye- en een telelens. Draai aan de cirkel en je krijgt de juiste lens voor de camera van je iPhone.

Photojojo iPhone Lens DialDeze drie lenzen lenen zich ieder voor specifieke fotomomenten. Zo gebruik je bijvoorbeeld de telelens om iets van veraf te fotograferen en maak je landschapsfoto’s met de wide angle-lens. De fish eye stelt je in staat om foto’s met vervormde lijnen te schieten. Omdat de lenzen zich over je iPhone-lens plaatsen, kun je de foto’s gewoon met je favoriete app maken. Heb je een statief, dan is het mogelijk om je iPhone in portret- of landschapsmodus aan de case vast te schroeven. Welke iPhones de case ondersteunt is niet duidelijk, maar op foto’s wordt enkel de iPhone 4 en/of iPhone 4S getoond.

Je bent wel wat kwijt aan de iPhone Lens Dial van Photojojo: ze verkopen de case voor 250 dollar. Daar komt minstens $34,25 aan verzendkosten bovenop. Is dit je wat te gortig, dan verkoopt Photojojo ook nog een alternatief waarbij je de lenzen met de hand over je camera heenplakt. Hiervoor betaal je 50 dollar voor het hele pakket, of tussen de 20 en 25 dollar per lens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2011, 21:45
Categorie Apps
Onderwerpen fisheye, fotografie, lens, telelens, wide-angle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.