iculture-biz
iCulture Biz

KPN kondigt nieuwe zakelijke abonnementen aan

De nieuwe BedrijfsBundel-abonnementen van KPN zijn vanaf 1 december beschikbaar. Er zijn in totaal drie abonnementen: BedrijfsBundel, BedrijfsBundel Web en BedrijfsBundel XL.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

KPN zal vanaf 1 december nieuwe BedrijfsBundel-abonnementen aanbieden. Deze abonnementen zijn speciaal bedoeld voor bedrijven en ondernemers. Er zijn in totaal drie nieuwe abonnementen voor zakelijke klanten: BedrijfsBundel, BedrijfsBundel Web en BedrijfsBundel XL. Die laatste biedt intensieve internetgebruikers het dubbele aantal aan MB’s en snelheid voor 5 euro per maand extra. Je kunt kiezen uit een gewoon en een Sim Only-abonnement.

De nieuwe abonnementsprijzen verschillen met die van afgelopen jaar: zo betaalde je vorig jaar voor de goedkoopste bundel €27,31 per maand, iets dat nu 25 euro per maand is geworden. Daarvoor krijg je dezelfde 100 belminuten als vorig jaar, maar de helft van het aantal MB’s: je mag met dit abonnement slechts 125 MB per maand verbruiken. Waar je vorig jaar €39,31 per maand moest betalen voor een datalimiet van 1 GB, begint deze limiet nu bij 70 euro binnen een BedrijfsBundel XL-abonnement. Sim Only-abonnees betalen 60 per maand voor 1 GB.

Meer info: KPN BedrijfsBundel-abonnementen
Lees ook: KPN iPhone-abonnementen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:36
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, bedrijven, iculture biz, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.