iPhone is snelst groeiende platform uit de geschiedenis

De iPhone groeit als technisch platform sneller dan elk ander apparaat uit de geschiedenis: het groeide sneller dan de Sony PSP, de Nintendo DS en de Nintendo Wii.

Mary Meeker iPhone groeiDe grafiek hiernaast is onderdeel van een presentatie van Mary Meeker, internetanalist bij Morgan Stanley. Zij gaf een presentatie op de conferentie Web 2.0 over de groei van het mobiele web. Haar grafieken lieten zien hoe snel de iPhone is gegroeid en welke impact het toestel had op gebruik van mobiel internet.

De adoptiegrafiek van de iPhone verloopt steiler dan die van de Nintendo Wii, de Nintendo DS en de Sony PSP. Kijk je naar de originele iPod en de RIM BlackBerry dan is het helemaal een lachertje. In andere grafieken is te zien hoe het dataverkeer van AT&T is verveelvoudigd: vergeleken met drie jaar geleden is er 50 maal zoveel dataverkeer. Kijk je naar de adoptie van mobiel internet op de iPhone, dan schiet de grafiek helemaal door het plafond; internetgebruik op de iPhone en iPod touch groeit veel sneller dan op de desktop.

iphone mobiel internet

De complete presentatie met nog veel meer cijfers en grafieken is bij TechCrunch te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2009, 19:48
Categorie iDevices
Onderwerp groei

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.