iPhone-hackersboek nu al uitverkocht, woekerprijzen voor tweedehands

Het boek iPhone Open Application Development is nu al uitverkocht op Amazon. Handelaren vragen bijna het dubbele voor een tweedehands exemplaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

O’Reilly iPhoneHet is nog maar een paar dagen geleden dat we schreven over iPhone Open Application Development, het nieuwe boek van O’Reilly over het ontwikkelen van niet-officiële applicaties voor de iPhone. Het boek blijkt een enorm succes op Amazon, zo meldt de Silicon Alley Insider. Het boek staat op #1 bij de PC-boeken en op #3 bij de Mac-boeken en is nu al uitverkocht.

Volgens deze weblog zullen de grote softwarebedrijven voor het officiële iPhone Developer Program kiezen, waarbij ze zich moeten houden aan de software-richtlijnen die Apple heeft vastgesteld. Ontwikkelaars die dit te benauwend vinden, kiezen liever voor de onofficiële methode. Of daar veel in te verdienen is, valt nog te bezien, maar de boekenverkoop doet het in ieder geval wel goed: iPhone Open Application Development is op dit moment de #1 in de PC-sectie en de #3 in de Mac-sectie op Amazon. Niet gek, voor een boek van $37. In de tweedehandssectie van Amazon worden er al woekerprijzen (tot wel $64!) voor gevraagd. Het gaat daarbij overigens wel om ongebruikte exemplaren, die blijkbaar zijn gekocht met het idee om ze te verhandelen.

Via: Silicon Alley Insider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2008, 1:08
Categorie iDevices
Onderwerpen boeken, developers, hackers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.