iPhone Dev Team geeft videodemonstratie van ultrasn0w

Op de website van het iPhone Dev Team is nu een videodemonstratie van @planetbeing te zien, waarin hij de ultrasn0w unlock op de iPhone 3GS uitvoert. Er wordt ook uitgelegd welke methode ultrasn0w gebruikt voor de unlock.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

AnanasOp de website van het iPhone Dev Team is nu een videodemonstratie van @planetbeing te zien, waarin hij de ultrasn0w unlock op de iPhone 3GS uitvoert. Er wordt ook uitgelegd welke methode ultrasn0w gebruikt om de unlock uit te voeren (de at+log crash), waarbij het op de iPhone 3GS exact hetzelfde werkt als op de 3G.

Een update naar iPhone OS 3.1 op de officiële wijze via Apple, waarbij de baseband wordt bijgewerkt, zal dit lek helaas dichten. OS 3.1 ligt op dit moment al bij ontwikkelaars en kan de komende dagen ook voor gewone gebruikers beschikbaar komen. Nog even vanaf blijven dus, als je binnenkort een update-melding voor OS 3.1 in iTunes krijgt.

Helaas heeft het iPhone Dev Team de vervelende gewoonte om alle video’s op Vimeo te plaatsen. Onderstaand filmpje in Flash-formaat kun je daarom niet op je iPhone bekijken.

Meer info: iPhone Dev Team Blog
Tipgevers: Jonathan, Jeroen en Jack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:56
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.