Zibri, ZiPhone unlocker

Zibri werkt aan nieuwe versie van ZiPhone

De Italiaanse hacker Zibri is bezig met een nieuwe versie van ZiPhone. Deze keer wordt het een unlockmethode die met één klik in vijf minuten uitgevoerd kan worden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Gisteren verscheen er opeens weer een berichtje op de weblog van Zibri. Hij schrijft dat hij bezig is met een volgende generatie van ZiPhone, die zo eenvoudig zal worden als Apple het had gedaan. Zibri belooft een programma waarmee je in één klik en in vijf seconden een unlock kunt uitvoeren.

Eerder dachten we nog dat Zibri de handdoek in de ring zou gooien na het moddergooien tussen hem, het Dev Team en George Hotz. Verder kun je je afvragen of het goed nieuws is dat er een nieuwe versie van ZiPhone komt: BigBoss waarschuwde al eerder voor de gevaren.

En voor wie dit allemaal nieuw is: ZiPhone was een unlockmethode voor firmware 1.1.3 en 1.1.4, die vlak voordat het Pwnage Tool beschikbaar kwam wel werd gebruikt. ZiPhone is ontwikkeld door een Italiaanse hacker, die in de rest van de hackersgemeenschap niet zo goed ligt omdat hij code gestolen zou hebben, maar die toch ook wel een nuttige bijdrage heeft geleverd.

Meer info: ZiPhone Status

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:59
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.