Nieuwe iPhone-cases: Javoedge, Juicy Couture, Incase

Javoedge, Juicy Couture en Incase hebben nieuwe beschermhoesjes voor de iPhone 3G uitgebracht. Het gaat hier om een hardcase, siliconencase en lederen case, alledrie in heel verschillende stijl.

javoedgeNog steeds de juiste iPhone-case niet gevonden? Misschien zit er iets interessants bij deze nieuwe modellen. Javoedge brengt lederen hoesjes met reliëfprint uit. Je kunt kiezen uit sterren, vlindertjes en bloemen – duidelijk iets voor de girlz. Ze zijn er ook in zwart, rood en groen met een soort reptielprint.

Juicy Couture Gel Case

Juicy Couture maakte eerder nogal extravagante cases, maar bij deze siliconencases kiezen ze toch voor een wat conservatievere insteek. De iChoose Juicy iPhone Cases worden geleverd in een doos van drie stuks: wit, aardbeiroze en limegroen.

juicy coutureOp elke straathoek kun je dergelijke siliconencases kopen voor €15, maar Juicy Couture is een designer label en kan er daarom $55 (€37) voor vragen. De bijzonderheid is de opdruk iChoose Juicy op de achterkant en een condoom-achtig labeltje.
Onder andere verkrijgbaar bij de Amerikaanse warenhuisketen Nordstrom.

Incase Shell Slider

Incase Sleeve CaseWaarschijnlijk heeft een medewerker van Incase zelf deze wervende tekst op Digg gezet: het wachten is voorbij, de perfecte iPhone 3G-case is gearriveerd. Wow! Als je doorklikt naar de website van Incase zelf, blijkt het om een tamelijk gewone hardcase te gaan met een matzwarte achterkant en een schermpje aan de voorkant. De Incase Slider Case kost €34,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2008, 9:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen couture, hoesje, slider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.