Kort iPhone-nieuws: iPhone 3G bij Best Buy, iPhone Dock Projector, Geld terug voor NetShare

Het blijkt toch mogelijk om geld terug te krijgen als je NetShare hebt gekocht, Best Buy gaat vanaf 7 september de iPhone 3G in de VS verkopen en er is een iPhone Dock Projector verschenen waarmee je filmpjes kunt projecteren.

QingBar iPhone Dock ProjectorBest Buy wordt de eerste Amerikaanse winkelketen buiten Apple en AT&T die de iPhone 3G gaat verkopen. Vanaf 7 september is de iPhone 3G verkrijgbaar in bijna duizend winkels en 16 kleinere Best Buy Mobile Stores. Apple verkoopt via de winkelketen al Macs en iPods, maar doet dit niet in alle filialen: iets meer dan de helft heeft de Apple-producten in de winkel liggen. Dat betekent overigens niet dat je nu je iPhone 3G in het winkelmandje kunt gooien en afrekenen, want net als bij Apple en AT&T moet je bij aanschaf meteen een abonnement afsluiten. Via Macworld.

iPhone Dock Projector

De QingBar MP101 is een draagbare iPhone-dock met ingebouwde projector, bedoeld voor de iPhone en iPod touch, maar er past ook een standaard iPod in. Met de dock kun je je iPhone opladen en tegelijk het beeld projecteren, bijvoorbeeld als draagbare bioscoop in je hotelkamer. De specificaties zijn niet indrukwekkend: een 5 watt LED-lampje, een 2 watt speaker en een resolutie van 640 x 480 pixels. Maar de iPhone en de verschillende iPods kunnen qua resolutie ook niet veel meer leveren. Via Wired.

Geld terug voor Netshare

Gisteren scheven we nog over een blogger, die geld terug wilde hebben omdat hij NetShare volgens de regels van AT&T niet mag gebruiken. Het terug ontvangen van geld bleek toen een onmogelijke opgave, maar Apple iPhone School schrijft dat het toch is gelukt: gewoon in je aankoophistorie kijken, een probleem rapporteren en vragen of je geld terugkrijgt. Het zal wel afhankelijk zijn van de medewerker die je treft: de medewerker waar de blogger van gisteren mee te maken kreeg bleef verwijzen naar de ontwikkelaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 augustus 2008 om 11:23
Categorie
iDevices
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.