iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

iPhone bij Belcompany op komst

Op het forum van iPhoneclub woedt op dit moment een discussie over het feit dat de iPhone bij Belcompany in de lijst met verwachte toestellen staat. Gaat Belcompany de iPhone importeren of komt 'ie echt over een paar weken. De meningen zijn nogal sterk verdeeld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BelcompanyOplettende forumbezoeker MJFM zag dat Belcompany de iPhone al heeft opgenomen in de lijst met verwachte toestellen en vraagt zich daarom terecht af: zou dit de officiële Nederlandse versie zijn (niet logisch) of gaat de winkelketen nu ook iPhones importeren? Forumbezoeker Marked belde daarom met Belcompany en kreeg te horen dat de iPhone mogelijk eind deze maand of begin volgende maand in Nederland in de winkel komt, met Orange als exclusieve provider. Maar dit kan elk moment weer veranderen.

Een overeenkomst met Orange lijkt echter niet waarschijnlijk omdat Orange net is ingelijfd door T-Mobile en een Apple-winkelier in Apeldoorn die zegt dat de iPhone in Nederland 300 euro gaat kosten bij een abonnement van 50 euro valt ook wat moeilijk te geloven. Of moeten we F1aap geloven, die vindt dat Apple wel iets belangrijkers aan z’n hoofd heeft dan contracten sluiten met kleine landen zoals Nederland.

Wie zal het zeggen? Laat weten wat je ervan denkt in het forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2007, 0:06
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen abonnementen, belcompany, nederlandse apps, orange, provider, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.