iPhone-betaaldienst Square laat vaste transactiefee vallen

iPhone-betaaldienst Square heeft de vaste transactiefee laten vallen en is daardoor nog goedkoper geworden. Met Square kun je makkelijk creditcardbetalingen accepteren.

squareBen je markthandelaar, winkelier of een andere kleine zelfstandige, dan kan het betaalsysteem van Square best handig zijn. Je sluit een apparaatje aan op de headset-aansluiting van je iPhone en kunt beginnen met het accepteren van creditcardbetalingen. Square kondigt vandaag een maatregel aan die ze nog populairder kan maken. De extra transactiefee van $0,15 komt namelijk te vervallen. Verkopers betalen alleen nog een commissiepercentage bovenop het transactiebedrag. Dat percentage is overigens wel gestegen van 2,5 naar 2,75% waardoor de dienst interessanter is geworden voor de kleine transacties. Square is daarmee nog steeds goedkoper dan de percentages die de meeste creditcardmaatschappijen rekenen.

Concurrent Intuit GoPayment rekent ook 2,75% maar vraagt nog wel de extra transactiefee van $0,15. Bij Squared is het ook mogelijk om creditcardgegevens handmatig in te tikken, zonder de kaart door een sleuf te halen. Je betaalt dan 3,5% plus $0,15, terwijl je bij GoPayment 3,7% plus $0,15 kwijt bent. Bedrijven kunnen een gratis cardreader aanvragen, die ze op hun iPhone kunnen aansluiten.

Meer info: Square

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2011, 22:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen creditcard, square

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.