iPhone 6s behuizing

Mogelijke behuizing iPhone 6s gelekt

Op foto's is de mogelijke behuizing van de iPhone 6s te zien. De iPhone 6s is iets minder glad en steviger dan de iPhone 6.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Op foto’s van Future Supplier is de mogelijke behuizing van de iPhone 6s te zien. Aan de buitenkant ziet deze achterkant van de iPhone 6s er grotendeels hetzelfde uit als de iPhone 6, maar er zijn een paar kleine verschillen. Zo zitten de schroefgaten aan de binnenkant op andere plekken en voelt het materiaal net wat anders aan.

iPhone 6s behuizing

De fotograaf zegt dat de iPhone 6 gladder aanvoelde dan de gelekte iPhone 6s-behuizing. Dat heeft wellicht te maken met eerdere geruchten. Apple zou de iPhone 6s steviger maken dan zijn voorganger, waardoor hij ook minder snel zal verbuigen. Een reactie op de Bendgate-ophef van afgelopen jaar.

Verder is er niet heel veel op de foto’s te zien. Het Apple-logo is uitgesneden, maar dit wijst waarschijnlijk niet op een lichtgevend logo. Apple snijdt het logo al langer uit de behuizing, zodat het daadwerkelijke logo van een ander materiaal gemaakt kan worden.

Dit is de eerste foto van de iPhone 6s-behuizing die opduikt, waardoor het onduidelijk is of het gaat om het ‘echte werk’. Dat ontdekken we vermoedelijk in de komende weken, naarmate er meer onderdelen naar buiten lekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2015, 11:55
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.