iPhone-6-Logo-Insert

Foto’s wijzen op iPhone 6 met logo van Liquidmetal en dikkere cameralens

Foto's tonen een Apple-logo van LiquidMetal en een cameraring die uit het toestel steekt, bedoeld voor de iPhone 6. Vooral het logo is geloofwaardiger dan eerdere geruchten, die spraken over een verlicht Apple-logo met notificaties.

Nieuwe foto’s op internet bevatten aanwijzingen voor het logo en de cameralens van de iPhone 6. De foto’s tonen een Apple-logo van LiquidMetal, dat goed bestand is tegen krassen. Eerder werd gesuggereerd dat het logo verlicht zou zijn, waarbij je knipperende notificaties te zien krijgt als er een bericht binnenkomt. Dat soort knippereffecten hebben we al wel bij iPhone-klonen gezien, maar de kans is klein dat Apple het idee zelf ook gaat toepassen. Dit LiquidMetal-logo is heel wat geloofwaardiger. Ook zie je op de foto’s een nieuwe metalen ring rondom de cameralens, die iets uitsteekt ten opzichte van de behuizing.

iPhone-6-Logo-Insert

Bij de vijfde generatie iPod touch was ook al sprake van zo’n uit de behuizing stekende ring rondom de cameralens. Verder is er een foto waaruit blijkt dat de volumeknoppen langwerpig worden en losstaand zijn. De foto’s werden ontdekt door @FeldVolk. Over precies een maand staat de aankondiging van de nieuwe iPhones gepland, tijdens een nog niet door Apple bevestigd media-evenement op 9 september.

iPhone-6-cameralens

iPhone-6-volumeknoppen

Via: Nowhereelse

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2014, 13:16
Categorie Geruchten
Onderwerp liquidmetal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.