‘iPhone 5S vanaf juli of augustus verkrijgbaar’

De iPhone 5S zal volgens iMore vanaf augustus verkrijgbaar zijn. KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo gokt zelfs al op juli.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5SApple is van plan om de iPhone 5S in augustus 2013 uit te brengen. Dit heeft iMore gehoord van bronnen bekend met Apple’s plannen. De iPad 5 zou niet in maart verschijnen, maar in april op de markt komen. Mogelijk zal de iPad mini 2 dan ook worden uitgebracht. KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo schat dat de iPhone 5S iets eerder komt: hij spreekt van een onthulling in juni en een verkoopstart in juli.

Volgens iMore zal de iPhone 5S grotendeels identiek zijn aan de iPhone 5, maar heeft de nieuwe iphone wel een snellere processor en betere camera. Apple zou hebben geprobeerd deze toevoegingen te maken zonder de iPhone dikker of groter te maken dan zijn voorganger. Kuo benadrukt op zijn beurt eerdere analyses, waarin hij stelde dat de iPhone 5S een vingerafdrukscanner krijgt.

Hoewel iMore april noemt als het introductiemoment voor de volgende generaties iPad, wordt er wel redelijk vaag gedaan over deze datum. Op het moment zou Apple enkel “sterk overwegen” om de iPad in die maand op de markt te brengen. Gelekte iPad 5-foto’s doen vermoeden dat Apple al vrij ver in het productieproces is.

Ming-Chi Kuo en iMore baseren zich beide op andere bronnen. Kuo is een analist actief in Azië, die waarschijnlijk vooral veel via Apple’s productietak te weten komt. iMore’s Rene Ritchie lijkt op zijn beurt contact te hebben met Apple-medewerkers in de Verenigde Staten. Hierdoor kan de informatie die beide ontvangen verschillen. Welke achteraf gelijk blijkt te hebben, weten we pas bij de onthulling van de genoemde producten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2014, 13:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad air, ipad air 2, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.