‘iPad 5 en iPad mini 2 misschien al vanaf april in de winkel’

Apple overweegt sterk om de iPad 5 en iPad mini 2 in april 2013 op de markt te brengen. Dit hebben bronnen aan iMore verteld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 5Apple overweegt om de iPad 5 en iPad mini 2 in april 2013 op de markt te brengen. Dit heeft iMore gehoord van bronnen bekend met Apple’s plannen. Hoewel eerdere iPad mini 2-geruchten wezen op een scherper retinascherm, denkt iMore dat dit nieuwe display niet hoog op Apple’s prioriteitenlijst staat. Er bestaat een kans dat de iPad mini 2 hogere specificaties of een andere nieuwe functie zal krijgen om zich te onderscheiden van de huidige iPad mini, zonder in prijs of batterijverbruik te stijgen.

De bronnen van iMore zijn nog niet helemaal zeker: Apple zou april “sterk overwegen” als verschijningsmoment voor de iPad 5, maar dit zou nog niet zwart op wit staan. De kans bestaat ook dat we in die maand enkel de iPad 5 zullen zien, terwijl de iPad mini 2 nog even op zich laat wachten. Eerdere gelekte foto’s van de iPad 5 doen vermoeden dat Apple’s productieproces al ver is gevorderd. April is alweer dichtbij, maar Apple breekt wel met traditie: veel eerdere iPads werden juist in maart aangekondigd.

iMore had ook nog het één en ander over de iPhone 5S gehoord: deze moet verschijnen in augustus 2013 en zal vooral een snellere processor en een betere camera dan de iPhone 5 krijgen. Het ontwerp zou identiek zijn aan zijn voorganger, zoals bij eerdere S-iPhones ook het geval was.

Lees meer over de iPad mini 2 in ons dossier iPad mini 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 13:30
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.