iPhone 5c naast Nokia Lumia in nieuwe renders

Nieuwe renders van Martin Hajek leggen de iPhone 5c naast de Nokia Lumia, en lossen een probleem in de officiële Apple-case op.

iPhone 5c lumia 1We hebben na de aankondiging van de iPhone 5s en iPhone 5c maar weinig renders voorbij zien komen, maar Martin Hajek gaat nog onafgebroken door. Hij heeft het officiële ontwerp van de iPhone 5c weten te renderen, waardoor hij de nog niet uitgebrachte iPhone in iedere situatie kan plaatsen die hij kan bedenken. Hij heeft daarom de iPhone gelijk naast de Nokia Lumia gelegd, om de verschillen en gelijkenissen tussen beide smartphones aan te tonen.

De iPhone 5c heeft door zijn kleurrijke achterkant wel iets weg van de Nokia-telefoon, maar leg de twee naast elkaar en je ziet nog steeds de nodige verschillen. De plaatsing van de volumeknoppen, geluidspoort en camera wijken af. Toch is het interessant om te zien wat de twee gekleurde smartphones met elkaar gemeen hebben.

iPhone 5c lumia 2

iPhone 5c lumia 3

Martin heeft met zijn renders ook een probleem onder handen genomen. De gaten in Apple’s iPhone 5c-case tonen slechts deels de letters achterop, iets dat volgens de ontwerper makkelijk opgelost kan worden door de plaatsing van de gaten te veranderen. Met bredere strepen kan Apple de volledige tekst tonen, of zelfs een ‘5’ achterop de iPhone 5c-hoes plaatsen.

iPhone 5c case 2

Het lijkt ons niet aannemelijk dat Apple de geboden oplossing voor de cases zal gebruiken. Maar er zal geheid een andere accessoiremaker naar dit idee grijpen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2013, 15:39
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.