iPhone 4S en iPhone 5 duiken op in verkoopsystemen

Gelekte verkoopdocumenten van Apple Retailers en AT&T wijzen op een iPhone 4S en een iPhone 5. Jailbreaker iH8sn0w zou zelfs documenten over een iPhone 5 met 64 gb aan vrije ruimte hebben bemachtigd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 4S
We zijn nog maar enkele dagen verwijderd van Apple’s Let’s Talk iPhone-evenement op 4 oktober. Dat er een nieuwe telefoon onthuld zal worden blijkt nu steeds waarschijnlijker te worden: onder andere Apple en de Amerikaanse telecomprovider AT&T hebben de telefoon namelijk al in hun computersystemen staan. Ook befaamd Jailbreaker iH8sn0w heeft interne papieren over de telefoon via Twitter weten te delen. Uit deze gegevens blijkt dat er zowel een witte als een zwarte iPhone 5 uitgebracht zullen worden. Ook zou er een model met 64 GB aan opslagruimte zijn.

9to5Mac zegt een foto van interne papieren van Apple-retailers in handen te hebben. Hierop staan de gegevens van een witte iPhone 4S met 16 GB opslag vermeld. De serienummers zijn in de afbeelding onleesbaar gemaakt. De IMEI en MEID-nummers zijn in deze afbeelding gecombineerd, iets dat eerdere geruchten van een iPhone die op alle mobiele netwerken werkt, zou bevestigen.

iPhone 5 64 gbiH8sn0w, de maker van de bekende jailbreaktool Sn0wbreeze, plaatste op Twitter ook een soortgelijk etiket van een Apple-retailer. Hierin wordt echter niet gesproken over een iPhone 4S, maar een iPhone 5. Dit toestel is zwart en heeft 64 GB aan opslagruimte. Alle serienummers zijn wederom onleesbaar gemaakt. Bij dit apparaat wordt alleen het serienummer vermeld. Hij licht zijn vondst echter niet toe.

In de verkoopsystemen van telecomprovider AT&T bevinden zich nu al cases voor de iPhone 5. Deze zelfde hoezen doken twee weken geleden ook al per ongeluk op. We zagen de afgelopen tijd al meerdere iPhone 5-cases voorbijkomen, maar die werden vooral gemaakt door Chinese bedrijven die weinig te verliezen hebben. De Case-Mate is afkomstig van een groot Amerikaans bedrijf.

Op dinsdag 4 oktober houdt Apple een evenement waarin ze het vooral over de iPhone zullen hebben. Alles wijst er op dat ze een nieuw toestel zullen onthullen.

Inmiddels lijken verschillende iPhone 5 cases bij AT&T winkels te arriveren. MacRumors heeft verschillende foto’s van een silliconen case van een onbekende producent. Qua afmetingen lijkt deze erg veel weg te hebben van de eerdere foto’s die wij van Case-Mate zagen.

iPhone 5 Case-Mate

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2011, 13:13
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple retailer, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.