iLuv iMM737 WorkStation maakt van je iPad een desktop pc

De iMM737 WorkStation van iLuv maakt van je iPad een ware desktop pc. Je kunt je iPad scherm zo bijdraaien dat je precies goed voor het apparaat kunt gaan zitten.

iLuv WorkStationWil je jouw iPad gebruiken ter vervanging van een computer maar is gewone een keyboard dock niet genoeg? iLuv’s iMM737 WorkStation is een gigantische iPad dock die van de tablet een heuse desktop pc maakt. Door de verhoogde en licht gebogen kijkhoek van het scherm, kijk je er op dezelfde manier naar als bij een gewone monitor. Onderliggend toetsenbord zorgt ervoor dat je goed kunt typen.

De stang waar de iPad aan bevestigd zit kan deels verdraaid worden. Hierdoor kun je de iPad zo naar jouw gezicht toedraaien dat je niet raar hoeft te zitten om het scherm goed te zien. Hierdoor zit je een klein beetje ergonomischer dan normaal het geval zou zijn met een gewone keyboard dock of een Bluetooth-toetsenbord.

De iMM737 WorkStation is niet iLuv’s eerste computer-achtige iPad dock. In juli schreven wij nog over de ArtStation, een iPad dock die van je tablet een soort van iMac G4 maakt.

Vanaf begin november moet de iMM737 WorkStation verkrijgbaar zijn via de website van iLuv, samen met andere WorkStation-producten. Hij zal ergens tussen de 50 en 180 dollar gaan kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2011, 16:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.