iPhone 4: prijzen bekendgemaakt in België en Italië

Apple heeft prijzen voor de iPhone 4 in Italië aangekondigd en Mobistar heeft een webpagina online gezet met prijzen voor de iPhone 4.

iphone mobistarApple heeft vandaag een persbericht uitgebracht waarmee ze aankondigen dat vanaf 30 juli de iPhone in 17 landen verkrijgbaar zal zijn. De Nederlandse versie van het persbericht bevatte geen nieuwe informatie, maar in Italië werden voor het eerst prijzen bekendgemaakt. En operator Mobistar heeft op een nog niet officieel aangekondigde webpagina ook al de prijzen op een rijtje gezet. De Belgen gaan €639,99 voor de 16GB iPhone 4 betalen en €749,99 voor de 32GB iPhone 4. In Italië ben je iets duurder uit: respectievelijk €659 en €779.

Mobistar heeft nog geen officieel persbericht naar buiten gebracht, maar op de webpagina http://iphone3g.mobistar.be/nl/iphone.cfm is alle informatie al te bekijken. De witte iPhone 4 staat bij Mobistar ook gewoon in de tabellen.

In België zijn de toestellen te koop in de winkels van Mobistar en geselecteerde Apple Premium Resellers (zoals Switch), in Italië kun je terecht bij de Apple Store (online of in Milaan/Rome). In beide landen zijn ook diverse uitvoeringen van de iPhone 3GS nog te koop. Voor de 8GB iPhone 3GS betaal je in België bijvoorbeeld €529,99.

iphone belgie mobistar

Tipgevers: Dieter, Cristophe en Wouter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2010, 19:00
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, iPhone 4, italië, prijzen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.