iPhone 4 handleiding al online beschikbaar

Apple heeft de handleiding voor de iPhone 4 al online beschikbaar gesteld. Ook is er uitgebreide uitleg over iOS, iBooks en het gebruik van Nike+.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone handleidingWie geen zin heeft om voetbal te kijken, maar zich liever in boeiende lectuur verdiept, kan terecht bij Apple. Op de website is de nieuwe iPhone 4 gebruikershandleiding te vinden, waarin ook uitgebreid wordt ingegaan op de eigenschappen van iOS 4. Het pdf-document omvat 243 pagina’s, verdeeld over 28 hoofdstukken. Een boek kopen over de iPhone is niet meer nodig. En mocht je nog een iPhone 3GS hebben gekocht, dan vind je in dit hoofdstuk over dit toestel, met uitleg welke functies uit iOS voor jouw toestel beschikbaar zijn.

Het document is makkelijk te lezen met de pas vernieuwde versie van iBooks, ook op je iPad. De handleiding besteedt zelfs een compleet hoofdstuk aan de iBook-app. Een ander hoofdstuk gaat in op Nike+, de hardloopsensor die je ook weer bij de iPhone 4 kunt gebruiken. Meer handleidingen zijn te vinden op de website van Apple.

Downloaden: iPhone 4 User Guide for iOS 4 Software

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2010, 11:32
Categorie iDevices
Onderwerpen boeken, handleiding, ios 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.