iPhone 4-cases passen misschien niet om de iPhone 4S

iPhone 4 cases passen wellicht niet om de iPhone 4S heen. Dit omdat de knoppen aan de zijkant van de iPhone een klein beetje verschoven zijn.

iPhone 4S casesDe iPhone 4S ziet er precies hetzelfde uit als de iPhone 4, wat automatisch zou betekenen dat cases voor de iPhone 4 ook om de nieuwe iPhone passen. Tenminste, daar gingen veel mensen van uit. De website Android Sale beweert dat dit toch niet het geval is: de nieuwe antenneband van de iPhone heeft er namelijk voor gezorgd dat de geluidsknoppen aan de zijkant niet langer op dezelfde plek zitten. Vooral de schakelaar is erg verschoven, iets dat bij sommige cases voor problemen kan zorgen.

Gizmodo schrijft dat een soortgelijk probleem in de Verenigde Staten speelde toen de Verizon iPhone 4 werd geïntroduceerd. Een aantal cases van de originele iPhone 4 was niet bruikbaar voor de nieuwe variant. Dit was vooral het geval bij cases die nauw op de knoppen aansluiten: een case waarin een ruim gat voor de knoppen bestaat bleek vaak nog wel te passen.

Hoe ernstig het probleem uiteindelijk zal zijn moet nog blijken: hoewel bovenstaande foto van Android Sale laat zien hoe de knoppen iets anders op de iPhone zitten, zijn er nog geen praktijktests uitgevoerd. Dit zal waarschijnlijk pas gebeuren zodra de iPhone 4S in de eerste landen uitkomt later deze week.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2011, 16:50
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen antenne, hoesje, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.