Caze brengt iPhone 4-cases met Swarovski-kristallen uit

Caze heeft twee iPhone 4 cases uitgebracht die zijn bezaaid met meer dan tweehonderd Swarovski-kristallen. Van beide zijn verschillende varianten te bestellen, die ieder 89 dollar kosten.

Caze SwarovskyiPhone-hoesjesmaker Caze heeft wel erg luxe cases voor de iPhone 4 uitgebracht. Deze beschermen namelijk niet alleen de achter- en zijkant van de telefoon, maar zijn ook bezaaid met meer dan tweehonderd Swarovski-kristallen. Caze belooft dat de case zelf zo dun mogelijk is gemaakt, om zo te voorkomen dat je telefoon een dikke baksteen wordt. Dat mag ook wel: goedkoop zijn deze Swarovski cases namelijk niet.

Caze biedt twee soorten cases aan: de Floral Bling Swarovski case en de Bling RR Swarovski case. Van beide zijn vervolgens ook acht verschillende varianten te bestellen: zo is er bij de Floral Bling case de keuze uit vier kleuren, met ieder een matte en een glanzende variant. De Bling RR case heeft vier verschillende kleuren en twee verschillende kristallenmotiefjes.

Voor beide cases betaal je 89 dollar. Een flink bedrag, vooral als je bedenkt dat een soortgelijke case zonder kristallen ongeveer 20 euro kost. Daar staat wel tegenover dat hij met de langzaamste verzendmethode gratis naar Nederland wordt verscheept. Caze is niet de eerste casemaker die Swarovski-kristallen in zijn ontwerp verwerkt. Metallo Design bracht in 2007 al een case uit die van de kristallen gebruik maakte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2011, 20:15
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.