Video toont benchmark iPhone 4S en Siri-instellingen

De browser van de iPhone 4S is twee keer zo snel als de browser van de iPhone 4, wijst een benchmark-test van BrowserMark uit. Verder heeft de iPhone 4S net zoveel ram als de voorganger.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Benchmark en opties iPhone 4S en SiriDe relatief onbekende website AppVV beweert een iPhone 4S in handen te hebben gekregen. Het lukte om een reeks benchmarks uit te voeren met Apple’s nieuwe telefoon. Aan de hand van een BrowserMark-test blijkt dat de iPhone 4S 89.567 punten scoort tegenover 44.856 voor de iPhone 4, een flinke verbetering. De persoon die de iPhone 4S in handen kreeg, filmde ook de nieuwe Siri-instellingen van de telefoon.

De opties zijn Siri aan- en uitzetten, de taal instellen (Engels Australisch, Engels UK, Engels USA, Duits, Frans), aangeven of de iPhone moet terugpraten (Voice feedback), zelf ingevoerde informatie ordenen en de optie ‘Raise to speak’. Als je laatstgenoemde optie aanzet, hoef je niet de homeknop van de iPhone in te drukken om Siri op te starten, maar kun je de telefoon ook tegen je oor houden en vragen stellen.


(Let op: deze video werkt mogelijk niet op de iPhone)

Behalve een BrowserMark-test, zijn er ook Sunspider-testen uitgevoerd voor het berekenen en laden van JavaScript. Die laten een totale score van 2222,1 milliseconde zien. De Samsung Galaxy S II doet over dezelfde berekeningen <>4517,4 ms. Hoeveel RAM-geheugen de iPhone 4S bevat blijft voorlopig nog gissen. Een paar dagen geleden beweerde Infinity Blade-ontwikkelaar Chair dat de iPhone 4S 512 MB werkgeheugen heeft, maar dat werd later tegengesproken. Zodra de eerste iPhone 4S-exemplaren zijn opengeschroefd door reparatiebedrijven zoals iFixit zullen we precies weten wat de technische specificaties van de iPhone 4S zijn.

Via MacRumors

Update 17:52 Onderstaande foto is volgens de benchmarkers gemaakt met de 8-megapixel-camera van de iPhone 4S.

iphone 4s 8 megapixel foto

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 10:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen benchmark, iPhone 4, iPhone 4s, webbrowser, werkgeheugen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.