iPhone 4 bij Telenet: vanaf morgen alle details in live-persconferentie

Telenet geeft morgen, dinsdag 24 mei 2011, meer details over de verkoop van de iPhone 4 in België. De operator is de eerste die in België een iPhone met subsidie wil verkopen. Concurrent Mobistar deed dat eerder niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden, dat we schreven over de plannen van Telenet om de iPhone 4 in België te verkopen. Eindelijk is er weer nieuws: de Belgische operator gaat morgen, dinsdag 24 mei, een live-persconferentie uitzenden via internet. Telenet heeft klanten via een e-mail op de hoogte gebracht. Als de geruchten kloppen zal Telenet de eerste Belgische operator zijn, die de iPhone 4 met subsidie verkoopt. Tot nu toe had Mobistar het alleenrecht op de verkoop, waarbij je een fikse prijs moet betalen: €639,99 en €749,99 voor respectievelijk het 16 en 32 GB-model. Telenet zou van plan zijn om de iPhone met bijbetaling van slechts €1 te verkopen bij een abonnement.

Op de betreffende pagina, waar de livestream te volgen is, is op dit moment nog niets te zien. Bij Mobistar kunnen de klanten een abonnement afsluiten van €30, €45 of €60 per maand, maar ze kunnen ook met de gekochte iPhone naar een andere provider stappen.

We zijn benieuwd met welk aanbod Telenet morgen komt. Vanwege het verbod op koppelverkoop was het lange tijd niet toegestaan om in België subsidie te geven op telefoontoestellen. Daar lijkt nu langzamerhand verandering in te komen. Een totale revolutie op de Belgische telefoonmarkt is het overigens niet, want Telenet bood eerder al toestellen voor 1 euro aan bij een abonnement. Wel nieuw is dat Mobistar, één van de weinige resterende operators met een exclusief iPhone-contract met Apple, nu het alleenrecht op de verkoop van de iPhone in België kwijtraakt.

Hieronder zie je het mailtje dat Telenet naar klanten stuurde, beschikbaar gesteld aan ons door tipgevers William en Donald:

telenet email

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2011, 14:48
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, telenet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.