iPhone 3G: tweekleurige siliconenskins van STYLZ

STYLZ introdeert drie siliconencases voor de iPhone 3G. De voorzijde is zwart, maar de achterzijde heeft een contrasterende kleur in rood, grijs of wit.

STYLZ iPhone 3G Silicon SkinMoeilijk kiezen tussen een witte of een zwarte iPhone 3G? Of had je liever gezien dat Apple toch een rode iPhone 3G had uitgebracht? STYLZ heeft iets nieuws bedacht op het gebied van siliconenskins: de voorzijde van de iPhone houdt de klassieke look, maar aan de achterkant is de kleur heel anders. Je kunt kiezen uit drie varianten: Graphite (donkergrijs), White (wit) en Ruby (rood). De hoesjes zijn gemaakt van schokarbsorberende siliconenrubber van 2 mm dik.

Dualcases iPhone 3GBeetje vroeg om nu al te kopen? Misschien, maar nu heb je nog je hoofd vrij om wat geld opzij te leggen voor de broodnodige bescherming. De iPhone 3G Dual Color Sleeve wordt geleverd inclusief screenprotector. STYLZ denkt nog na over een mooie verkoopprijs voor deze case. Verkooppunten zijn op dit moment ook nog niet bekend. De accessoiremaker is van plan om later deze maand nog meer spullen voor de nieuwe iPhone 3G aan te kondigen.

Meer info: STYLZ

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2008, 18:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, iPhone 3G, multitasking, siliconen, sleeve

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.