iPhone 3G: de toestel- en abonnementsprijzen voor Ierland

Inmiddels heeft ook O2 Ierland de toestel- en abonnementsprijzen voor de iPhone 3G bekendgemaakt. De Ieren betalen tussen €49 en €229 voor een toestel met tweejarig abonnement.

O2 SIM CardEerder schreven we al over de prijzen van O2 in Engeland, maar de prijzen in Ierland zijn eigenlijk interessanter omdat die (makkelijk) in euro’s worden vermeld. Dat geeft in ieder geval weer een indruk met welke tarieven we in Nederland en België rekening moeten houden. De Ieren hebben keuze uit drie iPhone-abonnementen en met een gesubsidieerde toestelprijs vanaf €49.

Bestaande iPhone-gebruikers kunnen upgraden en profiteren van dezelfde tarieven als nieuwe klanten. Ook O2-klanten die nog geen iPhone hebben, komen ervoor in aanmerking. De iPhone 3G gaat in Ierland werken op O2’s HSDPA-netwerk en gaat €49 kosten als je een iPhone-abonnement van €100 per maand afsluit. Bij een abonnement van €65 per maand betaal je €99 en bij een abonnement van €45 per maand betaal je €169.

Heb je liever het 16GB-model, dan betaal je in Ierland €129 bij het abonnement van €100, €169 bij het abonnement van €65 en €229 bij het abonnement van €45. Bij alle abonnementen krijgen de klanten een 1GB databundel en twee jaar gratis toegang tot de Wi-Fi hotspots van Bitbuzz.

Meer info: O2 Ierland, met dank aan AlexTemora

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2008, 21:12
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, ierland, iPhone 3G, o2, prijzen, tarieven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.