iPhone 3G-cases van XSKN nu al te koop

Accessoirefabrikant XSKN heeft de winkel geopend: vanaf nu zijn er 3G iPhone-cases verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Bij deze cases zijn dezelfde iPhone-renderings te zien die al eerder uitlekten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

XSKNHet is niet de eerste keer dat accessoiremaker XSKN in het nieuws komt: eerder hadden ze al een rendering van de 3G iPhone in de aanbieding. Mocht je wel wat zien in een handeltje in 3G iPhone-accessoires, dan heeft XSKN ze nu alvast te koop: op de website bieden ze twee modellen in verschillende kleurcombinaties aan: de EXO Cap en de EXO Mask.

XSKNKlik je op een vergroting van de foto, dan krijg je dezelfde rendering te zien als eerder via Engadget uitlekte. De cases kosten respectievelijk $18,95 en $24,95 per stuk. Natuurlijk kan het allemaal een groot misverstand zijn, maar zou XSKN containers met producten opsturen naar klanten als die over twee weken onbruikbaar blijken te zijn? Eerder bleek al dat verschillende fabrikanten beschikken over mallen en/of tekeningen waaruit de vorm van de nieuwe generatie iPhone zou moeten blijken.

Meer info: XSKN
Via: Machoe.com
Bedankt: Croiman

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2008, 4:05
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, hoesje, iPhone 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.