iPhone 3G: aftellen met de Countdown Widget

Danielpunt en Matthew Scott Raskin hebben beide een countdown-widget voor de iPhone 3G gemaakt. De widget van Daniël houdt rekening met de Nederlandse lancering, die van Matthew niet.

iPhone 3G CountdownHoeveel dagen nog tot de lancering van de iPhone 3G? Installeer de widget op je Mac-dashboard en je weet het. Je hebt keuze uit de iPhone 3G Countdown Widget van ‘onze eigen’ danielpunt, of de veel grotere en minder mooi uitgevoerde iPhone 3G Day Widget van Matthew Scott Raskin.

Widget RaskinDe widget van danielpunt gaat uit van 11 juli 2008 om 17:00 uur, maar hij zal dit bijstellen wanneer het exacte tijdstip bekend is. Je kunt de widget via onderstaande link downloaden. Na het downloaden krijg je automatisch de vraag of je de widget aan je dashboard wilt toevoegen. Zo niet, dan ben je waarschijnlijk Windows-gebruiker of heb je een oudere Mac-versie dan 10.4.

De widget van Matthew Scott Raskin neemt wat meer ruimte in beslag, maar heeft een kleinere teller. Ook deze staat op 11 juli afgesteld, maar omdat Matthew in Chicago woont loopt ‘ie een paar uur achter ten opzichte van de Nederlandse situatie.

Nogmaals: alleen voor het Mac OS 10.4 en hoger, werkt niet in Windows.

Installeren: iPhone 3G Countdown Widget (Daniël) en iPhone 3G Day Widget (Matthew)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2008, 11:11
Categorie Achtergrond
Onderwerpen 3G, countdown, dashboard, iPhone 3G, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.