iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

iPad vanaf 23 juli in België, Nederlandse winkels krijgen eerste voorraad iPads binnen

In België bereidt men zich voor op de iPad-lancering op 23 juli. Materialen bevatten de tekst dat het pas vanaf 23 juli is toegestaan om de waren uit te stallen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Belgische handelaren bereiden zich voor op de lancering van de iPad op 23 juli. Het weblog belgium-iphone.com (onderdeel van lesoir.be) heeft foto’s van dozen die bij een Belgische handelaar staan opgestapeld. Ze bevatten de tekst ‘iPad Wave 2’ en een waarschuwing om het materiaal pas vanaf 23 juli uit te stallen. Een bron heeft de lancering op 23 juli bevestigd. Ook in Nederland blijken de Apple Premium Resellers inmiddels de eerste voorraad iPads te hebben binnengekregen via distributeur Syncreon. De iPad mogen nog niet verkocht worden omdat er nog geen officieel demomateriaal beschikbaar is.

Dat er nog weinig informatie over de Nederlandse lancering circuleert is begrijpelijk: APR’s mogen geen informatie over de iPad naar buiten brengen. Verkooppunten die dat wel doen of die zich niet aan andere regels houden kunnen hun iPad-contract verliezen en mogelijk ook andere maatregelen tegemoet zien. Het is officieel bijvoorbeeld niet toegestaan om reserveringslijsten aan te leggen, ook al doen veel winkels dat wel. De Belgische handelaar (of zijn medewerkers) zijn daar blijkbaar niet van onder de indruk: hoewel de foto’s onscherp zijn, valt op de paklijst met wat moeite af te lezen om welke winkelier in Brugge het gaat.

België en Nederland maken deel uit van Wave 2 van de iPad-lancering. Wave 1 vond plaats op 28 mei 2010 en zorgde ervoor dat de iPad in landen als Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Zwitserland leverbaar is. De meeste andere Europese landen zitten in Wave 2.

Afbeeldingen bij dit artikel zijn op verzoek weggehaald.
Tipgever: BlankStar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2010, 16:56
Categorie Providers
Onderwerpen ipad, lancering, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.