Grove maakt bamboe cases met opdruk voor iPhone 3GS en iPhone 4

Grove maakt cases van bamboe, met een bedrukking door een kunstenaar of een eigen ontwerp. De cases kosten $69 en $89 per stuk en hebben een opdruk en metalen schermrand.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

grove caseApple heeft de belofte gedaan om gratis hoesjes weg te geven aan kopers van de iPhone 4. Accessoiremakers die door Apple zijn geselecteerd gaan daardoor gouden tijden tegemoet: maar liefst 3 miljoen iPhone-kopers moeten van een hoesje worden voorzien. Andere fabrikanten zien hun kansen afnemen tot nul en zullen dus iets bijzonders moeten bieden. Grove is een fabrikant die erin is geslaagd om unieke cases te maken: van bamboe. Ze zijn voorzien van een metalen schermrand (in meerdere kleuren) een bijpassende wallpaper en een patroon aan de achterkant.

Je kunt een van de cases uit de Artist Series kiezen of zelf een tekening ontwerpen. Een gewone case kost $69 en een bedrukte $89 per stuk, exclusief verzendkosten. Er zijn modellen voor de iPhone 3G/3GS en de iPhone 4, waarbij je kunt kiezen uit twee kleuren bamboe (licht en donker). Eerder opende de fabrikant al de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen. Heb je dat nog niet gedaan, dan moet je behoorlijk wat geduld hebben: de levertijd is inmiddels opgelopen naar 6 tot 10 weken. Misschien ben je rond die tijd al uitgekeken op je gratis Bumper-case…

Meer info: Grove

grove bamboe case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2010, 4:12
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.