iPad Smart Cover voor oudere iPads voortaan alleen in grijs

De Smart Cover en Smart Case voor oudere iPad-modellen is voortaan alleen verkrijgbaar in grijs. Smart Covers voor de nieuwe modellen zijn nog wel kleurrijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad-smart-coverApple verkoopt de iPad Smart Cover en de iPad Smart Case voor de oudere iPads vanaf nu alleen nog maar in grijs. Sinds vannacht zijn de gekleurde varianten van de officiële iPad-beschermhoezen uit de online Apple Store gehaald. Wie toch een gekleurd hoesje wil, zal een iPad Air of iPad mini moeten kopen, want daarvoor zijn de hoesjes nog wel in roze, geel, groen, blauw, bruin, geel, zwart, bruin en beige te krijgen.

Apple heeft waarschijnlijk gekozen voor een inperking van het aanbod, omdat de oudere iPad-modellen toch niet zoveel meer verkocht worden en de winkelrekken in de Apple Store beperkt zijn. Zelf verkoopt Apple alleen nog de iPad 2 als budgetmodel. Omdat de iPad mini Retina dezelfde afmetingen heeft als de iPad mini zonder Retina-scherm, past het huidige hoesje nog gewoon.

ipad-mini-smart-caseDe iPad Smart Cover is een magnetische afdekflap, waarmee je het scherm van de iPad 2, 3 en 4 kunt beschermen. De iPad Smart Case ziet er identiek uit, maar heeft ook bescherming aan de achterkant. Magneten zorgen voor de bevestiging van de Smart Cover. Beide hoezen zijn gemaakt van polyurethaan, dat lange tijd mooi blijft. Blijkbaar bevalt het materiaal goed, want Apple heeft voor de iPad Smart Covers voor de iPad Air en iPad mini ook weer voor polyurethaan gekozen. Daarnaast kun je voor beide iPads een Smart Case van leer bestellen in dezelfde kleuren als de iPhone 5s-hardcases. Ze kosten tussen de €39 en €79.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2013, 6:31
Categorie Accessoires
Onderwerp cover

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.