iPad nu ook in bundels van 10 stuks

Apple is begonnen met een aanbieden van iPad-bundels voor onderwijsinstellingen. Ze kunnen de iPads in bundels van 10 stuks kopen.

ipad doosApple is begonnen met een aanbieden van iPad-bundels voor onderwijsinstellingen. Ze kunnen de iPads in bundels van 10 stuks kopen en krijgen daarbij een bescheiden korting. In de verpakking zitten 10 iPads met usb-kabels en stroomadapters, maar er wordt maar éénmalig een instructieboekje meegeleverd. Wie denkt met zo’n bundel een koopje te kunnen halen, moet toch nog eens goed naar de prijzen kijken. Koop je zo’n bundel, dan krijg je namelijk maar $20 korting per stuk. Koop je AppleCare erbij, dan krijg je $40 korting. Je kunt alleen kiezen voor Wi-Fi iPads met een capaciteit van 16GB, 32GB of 64GB.

Heb je 11 stuks nodig, dan betaal je voor de extra iPad de normale prijs. Het wachten is nog op studieboeken die voor de iPad beschikbaar komen. Er zijn wel geluiden dat uitgevers van studieboeken bezig gaan met het omzetten voor de iPad, maar concrete titels zijn nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2010, 11:15
Categorie Providers
Onderwerpen bundel, hoesje, ipad, onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.