ipad air tim cook

‘Apple organiseert iPad-evenement op 16 oktober’

Apple organiseert op 16 oktober een iPad-evenement. Hier wordt de iPad Air hoogstwaarschijnlijk aangekondigd door Apple.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ipad air tim cookApple organiseert op 16 oktober een speciaal evenement waarbij de nieuwe iPads worden aangekondigd. Dit schrijft Re/code op basis van anonieme bronnen. De site staat bekend om zijn goede connecties met Apple en heeft het vaak bij het rechte eind als het gaat om Apple-keynotes.

Volgens eerdere geruchten zal Apple op het evenement de iPad Air 2 aankondigen. Daarnaast komen er mogelijk nieuwe Macs aan bod en horen we eindelijk wanneer OS X Yosemite zal verschijnen. iOS 8.1 komt er aan zal mogelijk ook tijdens het evenement worden besproken.

Er wordt al een tijd druk gespeculeerd over de datum van Apple’s iPad-evenement. Ieder jaar kondigt Apple in oktober nieuwe iPads aan, maar tot nu toe is er nog geen exact moment geprikt. Wel suggereert een afbeelding in de Golden Master van Yosemite dat de OS X-update op 14 oktober verschijnt. Volgens bronnen moet iOS 8.1 op 21 oktober verschijnen. Met de nieuwe geruchten van Re/code staan deze berichten echter op losse schroeven. Het is mogelijk dat de iOS 8- en OS X-update allebei vlak na het Apple-evenement op 16 oktober verschijnen.

Het is nu wachten totdat Apple de uitnodigingen voor het evenement verstuurt. Dan zal de datum officieel bekend zijn. De track record van Re/code is echter vrij indrukwekkend. De kans is aardig groot dat de site gelijk heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2014, 13:07
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerp ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.