JuiceBuddy: iPhone-adapter met ingebouwde Lightning-poort

De JuiceBuddy is een compacte reisadapter voor de iPhone, met ingebouwde Lightning-poort bovenop. Je hebt dus geen iPhone-kabels meer nodig.

JuiceBuddyiPhone-adapter JuiceBuddy lijkt ideaal als je bijvoorbeeld op reis gaat. In deze adapter zit namelijk een Lightning-aanlsuiting gebouwd. Je hoeft dus geen losse kabel meer aan te sluiten als je de iPhone wil opladen.

De JuiceBuddy doet ons een beetje denken aan de Bluelounge MiniDock – een accessoire voor je iPhone-adapter waardoor je ook geen kabel meer nodig hebt. De MiniDock is echter een accessoire dat je op je bestaande iPhone-adapter plaatst, terwijl de Lightning-poort in de JuiceBuddy is gebouwd.

Er komt zowel een Amerikaanse als een Europese variant van de JuiceBuddy. Het Europese model zal ook werken in Nederlandse en Belgische stopcontacten. Je kunt de pinnetjes voor het stopcontact daarnaast inklappen, waardoor de JuiceBuddy één blok plastic wordt dat je makkelijk in je zak steekt.

Fijn detail: de JuiceBuddy is gecertificeerd door Apple. Je weet dus zeker dat hij werkt op je iPhone, iPad en iPod.Een donatie van 30 dollar op Kickstarter verzekert je van een JuiceBuddy. Voor verzending naar Nederland of België betaal je 10 dollar extra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2014, 18:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen adapter, kickstarter, lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.