iPad Chair: onderuitgezakt met je iPad een filmpje kijken

De iPad Chair van Elite Home Theater Seating is een stoel met geïntegreerde iPad-houder zodat je onderuitgezakt van je iPad kunt genieten.

ipad chairEr wordt vaak gepraat over gebruik van de iPad op de bank. Maar mocht je geen zitbank maar een lekkere leunstoel hebben, dan is het toch lastig om de iPad bij de hand te hebben. Het risico is aanwezig dat je erop gaat zitten, of dat de iPad gevaarlijk op de armleuning balanceert en er een keer vanaf glijdt. De iPad Chair van Elite Home Theater Seating is een leunstoel voor je hometheater met ingebouwde iPad-houder. Zo kun je naar een film kijken en tegelijk op IMDb wat achtergrondinformatie opzoeken. De ergonomische stoel is voorzien van een motortje, die je geruisloos naar een liggende houding brengt. In de stoel is een Luxa2 H4 iPad-houder verwerkt, die de iPad met zes rubberen pinnen op zijn plek houdt.

Heb je al zo’n Elite-stoel thuis staan, dan kun je de iPad-beugel ook plaatsen in een bestaande bekerhouder. De iPad is vervolgens 360 graden rond te draaien en is horizontaal en verticaal te roteren. Vlak neerleggen als onderzetter voor je wijn- of bierglas kan ook, al zal niet iedereen dat aandurven.

ipad stoel

De stoel wordt tevens het commandocentrum voor allerlei domotica-toepassingen: als je apps van Crestron en Home Logic installeert kun je je beveiligingscamera’s onderuitgezakt inspecteren, de verlichting en de temperatuur aanpassen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2010, 0:00
Categorie Accessoires
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.