iPhone Recovery Stick haalt gewiste sms’jes terug

iPhone Recovery Stick is een bijna 200 dollar kostende usb-stick met bijbehorende software, waarmee je gewiste sms'jes en andere info van een iPhone kan halen.

iphone recovery stickAchterdochtige ouders, partners en bazen kunnen bij ProofPronto.com terecht voor de iPhone Recovery Stick. Daarmee kun je gewiste sms-berichten, belhistorie, contacten, afspraken en internethistorie terughalen op de iPhone. De iPhone Recovery Stick kost bijna $200 en is door deze prijs alleen te veroorloven voor de professionele snuffelaars zoals forensisch onderzoekers. Een ander nadeel is dat de oplossing voorlopig alleen via Windows werkt; een Mac-oplossing is nog niet beschikbaar.

iPhone Recovery Stick is bedoeld om informatie van de iPhone te achterhalen en bestaat uit een combinatie van hard- en software. Ervaring met data recovery is niet nodig. Je verbindt de iPhone via de usb-poort met een Windows-computer en steekst de iPhone Recovery Stick in een andere usb-poort. Daarna kan het 15 minuten tot enkele uren duren voordat de informatie is achterhaald. Alle informatie is te bekijken, op te slaan of af te drukken.

Wie meer wil weten kan bij ProofPronto.com ($197,95) terecht.

recovery stick

Tipgever: Marcel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2010, 17:45
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.