iPad 2 toch geschikt voor originele iPad-dock

Het iPad dock voor de eerste generatie iPad blijkt ook geschikt voor de iPad 2. Verder blijft Apple het iPad Keyboard Dock nog verkopen, een dock met geïntegreerd toetsenbord.

ipad dockApple heeft voor de iPad 2 een speciale iPad 2 Dock beschikbaar gesteld die je voor $29 kunt kopen. De indruk ontstond daardoor dat je als bezitter van een originele iPad-dock opnieuwe geld moest uitgeven. Maar dat blijkt niet het geval: de iPad 2 past prima in de originele iPad-dock en laadt daarbij ook op. Wel is het zo, dat het iets meer moeite kost om de iPad 2 goed te plaatsen door de andere afronding van de behuizing.

Voor mensen die veel gebruik maken van de dock is een upgrade naar de nieuwe iPad 2 dock een slimme investering, maar bij incidenteel gebruik voldoet de originele iPad-dock nog uitstekend. Apple verkoopt bovendien de iPad Keyboard Dock (€69) nog steeds, gebaseerd op het oude model. Dit is een bureauhouder met geïntegreerd toetsenbord, bedoeld voor mensen die van plan zijn om veel op de iPad te gaan typen.

Een alternatief is dat je een bureauhouder koopt en deze combineert met Apple’s draadloze Bluetooth-toetsenbordje.

ipad keyboard dock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2011, 19:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.