iOS-apps SNS, ASN en RegioBank krijgen adresboekbeheer

De iPhone- en iPad-apps van SNS Bank, ASN Bank en RegioBank zijn voorzien van adresboekbeheer, automatisch invullen en meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

SNS Mobiel Bankieren iPhone iPod touch iPadDe mobiele bankieren-applicaties van de SNS Bank, ASN Bank en RegioBank zijn alledrie voorzien van een update. De apps die hun techniek delen, geven de mogelijkheid om contactpersonen toe te voegen aan het adresboek binnen de bankierenapp. Contacten kunnen achteraf ook gewijzigd of verwijderd worden. De implementatie van contacten en bekende rekeningnummers is ook beter geworden in de applicaties.

Wie na de update een bekend rekeningnummer invult, zal tijdens het typen zien dat de app het nummer herkent. Met een druk kan je die invullen en hoef je de rest niet meer te typen. Handig met de lange IBAN-nummers.

De apps voldoen nu ook aan een punt waarop ze eerder nog niet scoorden op onze vergelijking van mobiel bankieren-apps: je kan in alledrie de apps nu je saldo checken voordat je bent ingelogd in de applicatie. Als je wel inlogt met je cijfercode, krijg je voortaan nog meer inzicht in je afgelopen transacties. Het is nu mogelijk om af- en bijschrijvingen tot twee jaar terug te zien. Als laatste punt van de update moeten de apps sneller werken.

Downloaden: SNS Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: ASN Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: RegioBank Mobiel Bankieren (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:52
Categorie Apps
Onderwerpen mobiel bankieren, sns

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.