iOS 9 met iPhone, iPad en iPhone 6s.

Apple stelt iOS 9.2.1 beta nu ook beschikbaar voor publieke betatesters

De eerste beta van iOS 9.2.1 is woensdag uitgebracht voor ontwikkelaars en op donderdag ook voor publieke betatesters. Het gaat om een beta die vooral bugfixes bevat.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iOS 9 met iPads en iPhone.
Apple heeft de eerste beta voor iOS 9.2.1 nu ook beschikbaar gesteld publieke testers. Gisteren verscheen beta 1 al voor ontwikkelaars, maar sindsdien zijn er eigenlijk geen opvallende nieuwe functies ontdekt. In iOS 9.2.1 zullen dan ook waarschijnlijk alleen bugs zijn opgelost. iOS 9.2.1 is de opvolger van iOS 9.2, waar al eerder vier betaversies voor zijn verschenen.

iOS 9.2.1 bevat vooral bugfixes

Apple heeft iOS 9.2 ruim een week geleden al beschikbaar gesteld voor iedereen, dus het was logisch dat er niet langer beta’s voor deze versie zouden verschijnen. We hadden gehoopt dat Apple hierna verder zou gedaan met iOS 9.3 en daarin ook leuke nieuwe functies zou verwerken. Dat is waarschijnlijk niet het geval, want het versienummer 9.2.1 wekt de indruk dat het vooral kleine wijzigingen zijn.

Updaten naar iOS 9.2.1 beta

Je kunt iOS 9.2.1 beta installeren via Apple’s ontwikkelanrswebsite. Hiervoor moet je toestel bij een ontwikkelaarsaccount geregistreerd staan. Latere beta’s in deze serie kun je installeren via iTunes of via de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update.

Ben je publieke betatester? Dan moet je aangemeld zijn voor het publieke betaprogramma van Apple om deze beta te kunnen installeren.

iOS 9.2.1 beta 1 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 17 december: Dit artikel verscheen op 16 december al op iCulture, toen iOS 9.2.1 beta 1 voor ontwikkelaars beschikbaar kwam. Dezelfde beta is er nu ook voor publieke betatesters.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2015, 15:01
Categorie iOS
Onderwerp ios 9

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.