CityZapper op de Apple Watch.

Vind de weg in een vreemde stad met CityZapper op je Apple Watch

CityZapper is nu ook aanwezig op je pols. Dankzij de Apple Watch-app krijg je handige informatie van interessante plekken bij je in de buurt. Zo hoef je bij het wandelen door een stad niet meer op je iPhone te kijken.

CityZapper op de Apple Watch.Loop je door een stad en maak je gebruik van de stadsgidsen van CityZapper, dan kun je deze nu ook vanaf je pols bekijken. CityZapper stuurt nu pushberichten rechtstreeks naar je Apple Watch zodra je bij een hotspot in de buurt bent. Hierdoor heb je een persoonlijke gids zo binnen handbereik.

Stadsgidsen met meldingen op je Apple Watch

Als je een Apple Watch hebt en gebruikmaakt van CityZapper, dan kun je je iPhone voortaan in je broekzak laten. Zodra je een stadsgids op je iPhone gedownload hebt, stel je in de Apple Watch-app in of je van die specifieke stad een melding wil ontvangen. Je kunt echter niet zomaar door de Apple Watch-app bladeren op zoek naar informatie, want je moet wel aanwezig zijn in de desbetreffende stad. Zodra je je honderd meter van een bepaalde hotspot bevindt, krijg je een pushbericht op je Apple Watch van waaruit je meer kunt lezen over de desbetreffende locatie.

CityZapper op de Apple Watch met een pushbericht. CityZapper op de Apple Watch met informatie over een locatie.

Ook handig is de Vlakbij-functie, waardoor gekeken wordt welke interessante locaties er allemaal in de buurt zijn. Deze functie is ook beschikbaar op de iPhone en op zowel de Apple Watch als de iPhone is een kaart beschikbaar die laat zien waar de locaties zich bevinden. Deze kaarten zijn ook offline beschikbaar, maar hier moet je wel een kleine aankoop van nog geen euro voor doen.

CityZapper met een overzicht van stadsgidsen. CityZapper heeft ook een nieuwsblog.

CityZapper bevat in totaal negentig verschillende reisgidsen van steden over de hele wereld. Elke reisgids kost €2,99 per stuk en acht gidsen zijn gratis te downloaden. Het gaat hier om Aken, Ålesund, Bern, Düsseldorf, Edmonton, Mons, Portland en Wroclaw. Je kunt ook alle gidsen tegelijk kopen voor slechts €9,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2015, 19:44
Categorie Apps
Onderwerp cityzapper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.