ios-8-plaatje-vierkant

iOS 8.1.1 voor iPhone en iPad verschenen: dit moet je weten

Apple heeft iOS 8.1.1 beschikbaar gesteld voor de iPhone, iPad en iPod touch. iOS 8.1.1 biedt bugfixes en stabiliteit- en performance-verbeteringen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft iOS 8.1.1 beschikbaar gesteld voor de iPhone, iPad en iPod touch. In iOS 8.1.1 vind je bugfixes. Daarnaast bevat de update stabiliteit- en performanceverbeteringen voor de iPhone 4s en iPad 2. Eerder stelde Apple een beta beschikbaar van iOS 8.1.1.

ios_8-1-1

iOS 8.1.1 is alweer de vierde bugfix-update die Apple voor iOS 8 beschikbaar heeft gesteld. Inmiddels hebben we iOS 8.0.1, iOS 8.0.2 en iOS 8.1 de revue zien passeren. In iOS 8.1 heeft Apple ook een aantal praktische aanpassingen gemaakt, waardoor bijvoorbeeld de camerarol weer beschikbaar is.

In een serie artikelen hebben we aandacht besteed aan alle bugs waar iCulture-lezers last van hebben onder iOS 8. In de tussentijd blijkt Apple ook druk bezig te zijn met iOS 8.2 en iOS 8.3. Een probleem wat in iOS 8.1.1 in ieder geval opgelost lijkt, is dat de zelf ingestelde volgorde van deelextensies nu netjes wordt onthouden.

iOS 8.1.1 is beschikbaar voor alle iPhones vanaf de iPhone 4s, alle iPads vanaf de iPad 2 en de iPod touch vijfde generatie. Je kunt de update vanaf je iDevice installeren vanuit Instellingen > Algemeen > Software-update. Wil je geen ruimte op je iOS-apparaat vrijmaken om de update te installeren? Dan kun je hem ook met een computer verbinden en updaten vanuit iTunes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2014, 13:51
Categorie iOS
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.