iOS 7 duikt op in websitebezoeken uit Cupertino

Uit statistieken van sitebouwer Onswipe blijkt dat steeds meer websitebezoekers uit San Francisco en Cupertino iOS 7 gebruiken.

iOS 7Een groeiend aantal Apple-medewerkers lijkt iOS 7 te gebruiken om websites te bezoeken. Dit blijkt uit statistieken van Onswipe, een bedrijf dat websites optimaliseert voor smartphones en tablets en ook bijhoudt welke firmware bezoekers draaien. De cijfers lijken erop te wijzen dat Apple iOS 7 intern alvast aan het testen is, zodat er een vroege versie klaar is voor de onthulling op WWDC 2013 in juni. Dat blijkt ook uit de locaties waar de meeste iOS 7-bezoeken vandaan komen: vooral in San Francisco en Cupertino wordt de nieuwste iOS-versie gebruikt.

18,75 procent van alle iOS 7-bezoekers die Onswipe wist te identificeren bevond zich in San Francisco, terwijl de overige 17,9 procent in Cupertino op een iOS-apparaat zat te browsen. Overigens gebruikte driekwart een iPhone, terwijl de overige 25 procent met een iPad aan het browsen was.

Hoewel de cijfers lijken aan te tonen dat Apple een versie van iOS 7 intern aan het testen is, kan een korrel zout geen kwaad: het is immers ook mogelijk om websites voor de gek te houden en foutief aan te geven dat je iOS 7 draait tijdens je bezoek. Hoewel wij betwijfelen dat veel metingen van Onswipe op zulke nepinformatie zijn gebaseerd, zullen er wellicht een paar grappenmakers tussen zitten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2013, 17:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.