‘iOS 6 krijgt geen volgende bèta’

iOS 6 krijgt geen volgende bèta. Dit stelt het Duitse iPhone-ticker op basis van betrouwbare bronnen. Dit kan er op wijzen dat iOS sneller verschijnt dan verwacht.

iOS 6Apple is niet van plan om een vijfde bèta van iOS 6 uit te brengen. Dit heeft het Duitse iPhone-ticker vernomen van een betrouwbare bron. Dit zou betekenen dat het op 6 augustus verschenen iOS 6 bèta 4 de laatste bètaversie is voordat de Golden Master door Apple wordt vrijgegeven. De Golden Master is de allerlaatste iOS-versie voor ontwikkelaars, die vaak gelijk is aan de publieke release die later voor iedereen wordt uitgerold.

Heel verrassend zou het niet zijn als Apple geen nieuwe bèta’s vrijgeeft: geruchten wijzen op een evenement op 12 september, waarbij de nieuwe iPhone wordt onthuld. Deze zou naar alle waarschijnlijkheid gebruikmaken van iOS 6 en wordt vanaf 21 september verkocht in de Verenigde Staten. Dit zou betekenen dat Apple voor die datum de publieke versie van iOS 6 al uit moet brengen. Omdat de datum al snel nadert, is er niet heel veel tijd voor nieuwe bèta’s.

Vorig jaar bracht Apple iOS 5 twee dagen voordat de iPhone 4S te koop was in de Verenigde Staten uit. Wordt de nieuwe iPhone vanaf 21 september verkocht, dan zouden we wellicht op 19 september al kunnen rekenen op iOS 6. Helemaal zeker kunnen we hier alleen nog niet van zijn: Apple zei namelijk dat we iOS 6 pas “deze herfst” kunnen verwachten. De astronomische herfst gaat officieel pas op 22 september 2012 van start. De meteorologische herfst begint echter al op 1 september.

Let op! Beta’s van iOS 6 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik en kunnen niet gebruikt worden door gewone gebruikers tenzij de UDID van het iOS-apparaat bij Apple staat geregistreerd. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 6-betasoftware.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2012, 14:08
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerp ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.