iOS 6 in tientallen Nederlandse screenshots te bekijken

Verschillende ontwikkelaars hebben ons screenshots van iOS 6 in het Nederlands toegestuurd, die wij hebben gebundeld in het volgende artikel. Een aantal kleine nieuwe toevoegingen komen in de screenshots aan het licht.

iOS 6Gisteravond presenteerde Apple iOS 6, het nieuwste besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod touch. Ontwikkelaars konden daarna meteen aan de slag met een bèta-versie van de software-update, die een reeks nieuwe functies bevat. Nederlandse invloeden waren gisteravond al te zien: in Siri kun je straks uitslagen van de Eredivisie opvragen en het Nederlandse TomTom levert kaarten voor Apple’s nieuwe kaartendienst. Wij hebben een oproep gedaan naar ontwikkelaars om Nederlandstalige screenshots van iOS 6 te delen, iets waarop veel ontwikkelaars reageerden met tientallen screenshots.


De screenshots van iOS 6 laten een aantal interessante kleine toevoegingen zien. Zo heeft de Weer-applicatie een update gekregen en zijn de belknoppen in de Telefoon-app nu opeens zilverwit. Voorheen was de telefoonapplicatie uitgevoerd in zwart. De screenshots laten ook de nieuwe App Store zien, waar we eerder vandaag nog uitgebreid over schreven.

[flickr]set:72157630048158441[/flickr]

Maps in iOS 6

[flickr]set:72157630048151975[/flickr]

De nieuwe App Store in iOS 6

[flickr]set:72157630110458978[/flickr]

Met veel dank aan @NathanSakoetoe, @JeffMeister, @johnvanhulsen en @SossieNL voor het grote aantal toegestuurde screenshots!

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.