iOS 6.0.1 beschikbaar voor iPad 2, iPad 3 en latere modellen

iOS 6.0.1 is beschikbaar voor iPad 2, iPad 3 en latere modellen.

ios6iOS 6.0.1 staat klaar om te downloaden voor bezitters van een iPad 2, iPad 3 en de toekomstige modellen iPad mini en iPad 4. In de update worden diverse problemen opgelost, onder andere met de flitser van de camera, een probleem met horizontale strepen die op het virtuele toetsenbord verschenen en problemen met het inplannen van Exchange-vergaderingen. Apple is eind oktober al begonnen met het intern testen van iOS 6.0.1, zo bleek uit geruchten. Daarbij werd ook gesproken over een update naar iOS 6.1, die waarschijnlijk pas na de feestdagen beschikbaar komt.

De iPad mini en iPad 4, die morgen in de verkoop gaan, worden waarschijnlijk nog allemaal geleverd met iOS 6.0. Kopers van de nieuwe iPads moeten er daarom op rekenen dat ze bij het uitpakken meteen een update kunnen installeren.

Apple heeft bij iOS 6.0.1 ook een noodgreep moeten uithalen om draadloos updaten op de iPhone 5 mogelijk te maken. Bezitters van een iPhone 5 moesten een aparte updater-app installeren om iOS 6.0.1 over-the-air te kunnen installeren.

ios 601 update

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 18:47
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 6, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.