Onyx

Onyx: met je iPhone communiceren als in Star Trek

De Onyx laat je gesprekken op je iPhone voeren met een simpele knop op je borst. Een communicator geïnspireerd door Star Trek.

OnyxGeen zin meer om je iPhone vast te houden terwijl je met iemand aan het bellen bent? De Onyx heeft er een leuke oplossing voor, die rechtstreeks uit Star Trek gewandeld lijkt te zijn. Hang dit apparaatje aan je shirt en je kunt met een druk op de knop met iemand spreken.

De Onyx is vooral geïnspireerd door walkietalkies. Net als op deze logge radio’s druk je op een knop om met een ander te communiceren, waarna je de ander via een luidspreker hoort. Maar de Onyx is een stuk compacter dan een walkietalkie, waardoor je hem makkelijk aan je borst gespt. Het geluid is volgens de makers ook een stuk helderder dan het radiogekraak dat je wellicht gewend bent. Dat is te danken aan de manier waarop de Onyx geluid verstuurt en ontvangt. Het apparaatje verbindt via Bluetooth met de iPhone, waarna een bijbehorende app je dataverbinding gebruikt om audio te versturen. Vanuit de app maak je groepsgesprekken, zodat je met meerdere mensen tegelijk kunt communiceren.

Hoewel de Onyx een stuk compacter is dan een walkietalkie, heb je alsnog een vrij lomp apparaat op je borst hangen. Dat maakt de Onyx niet heel aantrekkelijk om te gebruiken, waardoor hij wellicht een stuk minder zal worden gedragen buiten situaties waarin hij absoluut nodig is. Jammer, want een constante audioverbinding met je vrienden en familie lijkt een leuk idee.

Je kunt een pre-order voor de Onyx plaatsen voor 99 dollar. De makers sturen hem dan zo snel mogelijk je kant op. Vanaf december 2014 gaan de eerste exemplaren de deur uit.

Via Numrush

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2014, 12:30
Categorie Accessoires
Onderwerp voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.