IntelliScreen en vWallpaper bijna klaar voor firmware 2.0, herstart-apps en FWchanger in Cydia

vWallpaper en IntelliScreen zijn bijna klaar voor firmware 2.0. Met vWallpaper kun je video's als achtergrond gebruiken en IntelliScreen toont allerlei informatie op het lockscreen. Via Cydia zijn inmiddels 4 respring- en restart-applicaties te vinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

IntelliScreenOpeens komen er een hoop updates en aankondigingen op ons af van applicaties die bijna klaar zijn voor firmware 2.0 of die de afgelopen uren in Cydia zijn verschenen. We hebben er drie (of eigenlijk zeven) uitgekozen: IntelliScreen, vWallpaper, FWchanger en de restart/respring-applicaties die op dit moment in Cydia verkrijgbaar zijn: iReboot, PowerTool, Respring en BossPrefs.
Intelliborn heeft op de website laten weten dat ze bezig zijn InstelliScreen om te zetten naar firmware 2.0.

Ze hebben ook alvast een datum voor de beta geprikt: 10 augustus. Met IntelliScreen kun je allerlei informatie op je startscherm laten vertonen, bijvoorbeeld de volgende vergadering, nieuw binnengekomen e-mail, het weerbericht of sms-berichten. IntelliScreen kan ook het laatste nieuws op je Slide-to-Unlock-scherm vertonen. Je kunt nu al een licentie kopen van $4,99 (basis), $19,95 (premier) of $49,95 (premier met support).

Skrew, de ontwikkelaar van vWallpaper, heeft op zijn blog geschreven dat hij vWallpaper al werkend heeft op een iPhone 3G met firmaware 2.0. Met vWallpaper kun je video’s als wallpaper gebruiken. Er zijn een aantal video’s meegeleverd, maar je kunt ook een video die je via MxTube hebt gedownload als achtergrond instellen. Lekker druk! Skrew zoekt op dit moment naar betatesters met goede kennis van de iPhone en van SSH.

powertoolAllemaal goed en wel, maar als je nu al aan de slag wilt met nieuwe software, dan kun je in Cydia inmiddels vier applicaties vinden waarmee je een restart (herstarten van je iPhone) of respring (herstarten van je Springboard) kunt uitvoeren: iReboot, Respring, BossPrefs en PowerTool. Apple iPhone School heeft ze allemaal uitgeprobeerd en komt tot de conclusie: het maakt eigenlijk niet uit welke je installeert. Alle vier werken correct en doen wat ze beloven. Alleen iReboot is geen aanrader, omdat die wat trager lijkt.

FWchangerPowerTool is gemaakt door Gojohnnyboi en dat is dezelfde ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor FWchanger, vanaf nu ook verkrijgbaar in Cydia. Dit is een applicatie waarmee je het getoonde firmwarenummer in de instellingen kunt wijzigen. FWchanger past het plist-bestand aan, waarin het versienummer van de firmware wordt genoemd. Dat is handig wanneer bepaalde applicaties niet wil installeren of opstarten bij een bepaalde firmware-versie. Let op: de applicatie wijzigt alleen de tekst in het plist-bestand, de firmware zelf blijft ongewijzigd.

FWchanger is een tip van Job, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:16
Categorie Jailbreak
Onderwerpen apps, cydia, intelliscreen, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.