Installer 4 pas op zondag, oproep voor repo-eigenaren

Installer 4 komt niet op zaterdag, maar op zondag. Dan zal de eerste betaversie beschikbaar zijn, waarvoor repo-beheerders nu hun URL kunnen indienen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Installer 4Gisteren leek het er nog op alsof RiP Dev-beheerder Slavikus persoonlijk beloofde dat Installer 4 op zaterdag beschikbaar zou komen. Dat blijkt echter een foutje: iemand had in het reactieformulier een valse naam, e-mailadres en website ingevuld en daar kwam de echte Slavikus pas een paar uur later achter, toen er op verschillende websites al berichten over de lanceerdatum van Installer 4 waren verschenen.

Hoe het daarmee nu precies zit (mogelijke theorie: Slavikus heeft wel zelf de posting gedaan kwam er later achter dat hij het niet zou halen), wordt op RiP Dev Blog niet verder uitgelegd, maar hij heeft bij de laatste posting wel de reacties dichtgezet om “mij en jullie tijd te besparen”.

Die nieuwe posting bevat een oproep voor ontwikkelaars van middelgrote repositories in Installer 3.x. Zij kunnen de url van hun repo naar slavikus@gmail.com sturen met een korte omschrijving. De nieuwe repo-code en de betaversie van Installer zal dan op zondag beschikbaar komen. Of een repo ook in Installer wordt opgenomen is een kwestie van geluk: Slavikus zal de repo’s die in de eerste ronde meegaan zelf uitkiezen dus er is kans dat er aanvankelijk een paar afvallen.

Via: Rip Dev Blog en iSpazio
Tip van Deedee en Slodo, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:16
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.