iPhone Dev Team geeft update, nieuwe screenshots van Installer 4

Het iPhone Dev Team heeft een toelichting gegeven op de cryptische berichten van de afgelopen maanden, een statusupdate van de afgelopen week en geeft ook nog wat screenshots van Installer 4 vrij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

InstallerHet iPhone Dev Team heeft een update gepubliceerd waarin ze uitleggen waar ze de afgelopen week mee bezig zijn geweest. De meeste leden van het DevTeam hebben inmiddels een iPhone 3G in handen, waardoor de workload over meer mensen verdeeld kan worden. Omdat upgraden en downgraden het risico van een brick met zich meebrengt hebben ze intussen een methode gemaakt om de Wi-Fi-tabellen en seczones te dumpen, zodat er een backup-kopie kan geworden gemaakt.

Installer 4Het team heeft daardoor meer mogelijkheden om modificaties uit te proberen, zonder elke 5 minuten hun ondergoed te verwisselen (vanwege de stress). Het team is hard op weg naar het doel om de iPhone 3G volledig te unlocken, zonder nu al schattingen over de opleverdatum te kunnen doen. Op het hackint0sh-forum hebben ze de verschillende methoden voor een simkaart-unlock in de gaten gehouden. Volgens het team zijn dergelijke oplossingen waarbij met nep-IMSI’s en andere hacks wordt gewerkt, in veel landen illegaal en daarom niet aan te raden.

Het DevTeam heeft een interne betaversie van Installer 4 en heeft een aantal screenshots daarvan gemaakt (de drie screenshots in dit artikel). Verder testen ze een interne build van het PwnageTool die met iPhone OS 2.1b2 prima werkt op de eerste generatie iPhone (unlock en jailbreak) en ook op de iPhone 3G (alleen jailbreak). Het team zoekt verder nog iemand die handig is met grafische toepassingen en geeft een toelichting op de cryptische berichten die de afgelopen tijd op de blog zijn verschenen.

Dat is in het kort wat de mannen te melden hebben. Voor het volledige bericht moet je op de iPhone Dev Team Blog zijn.

Een tip van Sander, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:53
Categorie Jailbreak
Onderwerp installer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.