ING Bankieren icoon

ING Bankieren-update introduceert scanfunctie en nieuw lettertype

De ING Bankieren-app introduceert in versie 3.0 een nieuwe scanfunctie waardoor het gemakkelijker wordt om op meerdere apparaten je rekeningen te bekijken. Ook is het lettertype veranderd en is Inge beter vindbaar.

ING Bankieren icoon

De ING Bankieren-app (link) van ING maakt vandaag de overstap naar versie 3.0. Deze update introduceert onder meer een nieuw lettertype en maakt het gemakkelijker om de app op een ander toestel te activeren.

Het nieuwe lettertype is niet voor niets gekozen. Volgens ING is het lettertype beter geschikt voor mobiele apps en is het ontwikkeld voor optimale leesbaarheid. Dit maakt de app ook toegankelijker voor mensen met dyslexie.

Bekijk je ING-rekening op een ander apparaat

Met versie 3.0 is het gemakkelijker geworden om je ING-rekening snel op een ander apparaat te bekijken. Handig als je bijvoorbeeld de app al ingesteld hebt op de iPhone, maar ook op je iPad je rekening wilt checken. De scanner staat onderin het zijmenu van de app.

ING-3-update-stem ING-3-mobiele-scanner

Als je de ING-app nu opstart op een nieuw apparaat kun je voor de optie ‘Extra toestel aanmelden’ kiezen, waarna er een code in beeld verschijnt. Scan deze code in zodat je direct in kunt loggen. Deze nieuwe scanner zal met toekomstige updates verder uitgebreid worden zodat je hem ook voor andere handelingen in kunt zetten.

Spraakassistent Inge makkelijker vindbaar

Tot slot is ook Inge, de stembesturing van ING, gemakkelijker te vinden. Als je de spraakassistent wilt raadplegen tik je nu simpelweg op de Inge-optie in het zijmenu van de app.

ING waarschuwt in de updatebeschrijving dat versie 3.0 van de ING Bankieren-app de laatste is voor iDevices die op iOS 7.0 draaien. Op deze apparaten kun je dus nog wel gewoon blijven bankieren, maar er zullen geen updates voor deze versie verschijnen.

ING heeft het afgelopen jaar veel handige nieuwe functies aan de ING Bankieren-app toegevoegd. Zo kunnen we sinds maart de app ontgrendelen met de Touch ID-sensor en was de app er snel bij met een eigen Apple Watch-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2015, 13:41
Categorie Apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.